تبلیغات
ferdos - دستور پخت شیرینی نان خامه ای خوشمزه
ferdos



مفیدستان:

دستور پخت شیرینی نان خامه ای خوشمزه

در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیازن طرز تهیه یک شیرینی بسیار محبوب و خوشمزه و مجلسی را اموزش میدهیم. با آموزش نان خامه ای در ادامه این مقاله با ما همراه باشید .،نان خامه ای به شیرینی نارنجکی نیز معروف هست.در این جا روش پخت نان خامه ای که طرفداران بسیاری در دنیا دارد را برایتان گزینه کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

برای خمیر:

½ پیمانه کره
⅔ پیمانه آب
نوک انگشت نمک
¾ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ

برای خامه کاستارد:

۱ پیمانه شیر
¼ پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۵ قاشق غذاخوری آرد
۱ پیمانه خامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
شکلات آب شده برای تزئین

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

۳- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با بهره گیری از قاشق چوبی انها را هم بزنید تا یکدست شوند.

۴- به هم زدن ادامه دهید «حدود دو دقیقه» تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۵-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمیشود و باید آن را زیاد هم بزنید.

۶-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله های سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با بهره گیری از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

۷- آنها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۸-سپس، بدون این که در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر انها را بپزید.

۹-فر را خاموش کنید و نان خامه ای را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

۱۰-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با بهره گیری از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از انها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۱۱-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید.

۱۲- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم هست هر یک دقیقه یکبار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

۱۳- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

۱۴-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. انها را درون قیف قنادی بریزید.

۱۵-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

۱۶- در آخر، بخش روئی نان های خامه ای را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، انها را سرو کنید.

دستور پخت شیرینی نان خامه ای خوشمزه



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب دستور پخت شیرینی نان خامه ای خوشمزه در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :دستور پخت شیرینی نان خامه ای خوشمزه
http://mofidestan.ir/%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 :: نویسنده : نویسنده Ž
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:09 ق.ظ
You are so cool! I don't suppose I've truly read through something like that before.
So nice to find another person with some genuine thoughts on this topic.
Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with some originality!
جمعه 13 مرداد 1396 09:02 ب.ظ
Admiring the persistence you put into your site and in depth information you provide.
It's great to come across a blog every once in a while that isn't
the same old rehashed information. Wonderful read! I've bookmarked your
site and I'm including your RSS feeds to my Google account.
جمعه 13 مرداد 1396 03:15 ب.ظ
I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. Personally, if all
webmasters and bloggers made good content as you did,
the net will be a lot more useful than ever before.
شنبه 7 مرداد 1396 07:56 ق.ظ
This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post.
Also, I have shared your website in my social networks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده Ž
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی